Om oss


logotype

Created by Athletes - For Athletes

True Aesthetix är ett klädesmärke och tillverkare av träningsprodukter och tjänster baserat i Sverige. 
Vi är träningsfreaks med över 30 år inom fitness och träningsindustrin.
Vi var trötta på att inte kunna välja bättre än bra, lagom eller samma som alla andra,
Vi ville ha mer.

True Aesthetix

True Aesthetix står för så mycket mer än vad vanliga brands står för, True Aesthetix går från rötterna och ut till blomstrande blad. True Aesthetix är äkta, True Aesthetix handlar om dig, dina ideal, dina mål och dina visioner. True Aesthetix handlar om att vara, skapa och dela något äkta.
True Aesthetics, äkta estetik. Fitness och träning handlar om dig, ditt välmående, hälsa och din look, right? Vi vill inte bara hjälpa dig att se helt galet bra ut genom att boosta ditt självförtroende till stjärnorna, vi vill även att du skall kunna prestera och maximera din potential. Därför har vi enbart valt ut och grundligt testat samtliga produkter innan vi äntligen kunnat släppa dem och göra de tillgängliga för dig att köpa.
Men vi ville inte sluta där, för att skapa en galen fysik krävs mer än att du har de bästa kläderna med den vackraste estetiska looken på marknaden, vi vill även komplettera det yttre med det inre och ge dig något äkta rakt igenom och alla möjligheter att nå dina drömmar med motivation, personlig träning, kostscheman och träningscheman. Se mer i PT Studion
Vi vill ge dig en komplett, äkta estetik.

Du är vår absolut största prioritet!

Vi älskar kläder och vi älskar träning. Till skillnad från bolag som satsar på vinst, vinst, vinst, så kretsar vår modell runt kund, kund, kund. Vi har höga krav på oss själva och på våra produkter, vi nöjer oss inte med lagom och det reflekteras på våra produkter. Alla våra produkter är testade från sömmar, material och komposition för att endast kunna erbjuda hållbara, starka kläder med överlägsen komfort. Vårt mål med produkterna är att de skall vara de produkter du oavsett dag, humör eller omständigheter, du väljer att använda bara för att våra produkter är den favorit-tishan, hoodien, brallan eller produkten som du bara vill ha på dig
Kundupplevelsen är allt för oss, det skall vara lätt att beställa, det skall vara lätt att använda våra produkter och tjänster och du skall lätt kunna kommunicera med oss. Är du inte nöjd med något så kontakta oss omedelbart så hjälper vi dig.
Ägs av: Risen Brands
Org: 9001303693


Instagram Shop