Leverans


Vad kostar leveransen?
Eftersom vi alla är kunder till någon och även vi föredrar att köpa fraktfritt före att betala för dolda och dyra leveransalternativ så vill vi även ge våra kunder den lyxen. Köper du över 500 kronor och bor inom Sverige? Vi betalar din frakt :)

När kommer mitt paket?
Leveransen når dig normalt 1-5 arbetsdagar inom Sverige.

Vanligtvis tar leveransen 1-5 arbetsdagar. Vi använder partners så som Postnord, DHL och lokala fraktbolag för att leverera din produkt gratis och bekvämt till dig så är även de inte immuna mot förseningar i sina tjänster. Har du inte mottagit din beställda produkt inom vårt vanliga leveransfönster på 1-5 arbetsdagar önskar vi att du har möjlighet att ge leverantören lyxen av upp till maximalt 5 dagar till för att kunna leverera din produkt till dig.

Har du fortfarande inte mottagit din produkt, tveka inte på att höra av dig till oss via kontakt@trueaesthetix.com så hjälper vi dig :)

Övrigt
  • Förutsatt att produkten finns i lager, skickas beställningar som läggs före kl. 13.00 (måndag-fredag) vanligtvis samma dag. Beställningar som läggs på en helg eller röda dagar skickas följande arbetsdag.
  • Vi skickar i regel alltid med Postnord.

Hjälp oss och våra partners göra rätt:
- Dubbelkolla alltid att du anger rätt adress. Om du har råkat ange en felaktig adress, vänligen kontakta oss på kontakt@trueaesthetix.com så snart som möjligt.


Har du fler frågor?
Om du behöver hjälp, var god kontakta vår kundtjänst på kontakt@trueaesthetix.com, eller titta i vår FAQ-sektion. Vanligtvis kan man vänta sig svar inom 48 timmar. (måndag-fredag)


Instagram Shop